Yritys

Keski-Suomen Matkojenyhdistelykeskus Oy – ohjauskeskuspalveluiden erikoisosaaja

Meistä

Toimintamme alkoi vuonna 2003, ja asiakkainamme voivat olla niin yritykset kuin yhteiskunnalliset toimijatkin. Puhelimeen vastaamme Jyväskylässä, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Teemme kuljetusten järjestämisestä helppoa ja vaivatonta. Yhdistämme erilaiset matkustusmuodot kannattavaksi kokonaisuudeksi – ja erityisesti huolettomaksi matkaksi. Valitsemalla meidät, teet matkustamisesta yksinkertaista.

Jyväskylän Aluetaksi Oy omistaa 100% Keski-Suomen Matkojenyhdistelykeskus Oy:stä. Käytämme välityspalveluidemme tuottamisessa henkilöstökapasiteettina Jyväskylän Aluetaksin henkilöstöä, jonka avulla pystymme reagoimaan ketterästi kysynnän muutoksiin tilausmäärissä. Henkilöstömme työsuhteissa noudatetaan autoliikennealojen toimihenkilöitä koskevaa voimassa olevaa työehtosopimusta.

Toimimme Jyväskylän Aluetaksin tiloissa Jyväskylässä Ailakinkadulla.

Asiakkaamme

Olemme toimineet Jyväskylän kaupungin sopimuskumppanina VPL- ja SHL-matkojen välittäjänä vuodesta 2005 alkaen. Olemme vastanneet myös VPL- ja ryhmäkuljetusten välitys-, laskutus- ja raportointipalveluiden tuottamisesta Jyväskylän kaupungille.

Tällä hetkellä toimimme sosiaali- ja terveyspalveluiden kuljetuspalveluiden yksilökuljetusten tuottajana Keski-Suomen hyvinvointialueella.

Tuotamme myös Kelan sairausvakuutuksesta korvattavien matkojen kyydinvälitys- ja maksuliikennepalvelua, sekä VPL-ylivuotokuljetusten välitystä virka-ajan ulkopuolella.

 

Yhteistyökumppanimme

Meillä on kaikkien yhteistyökumppaniemme kanssa monivuotinen yhteistyökokemus. Yhteistyökumppaniemme ammattiosaaminen ja toimintatavat ovat olleet erittäin laadukkaita tarjotessamme erilaisia palveluita yhteiskunnan tuleviin kuljetusten yhdistelytarpeisiin.

Ota yhteyttä

Keski-Suomen Matkojenyhdistelykeskus Oy

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Ota meihin yhteyttä.